Årstidens menu (fra kl. 18.00)

Nedenfor finder du årstidens menu. Så vidt muligt anvender vi lokale, økologiske råvarer, og alt er hjemmelavet.

Forret:

  • Spinat - pocheret æg – unika kry – nordsørejer (98,-)
  • Anderielette – græskar – hytteost (98,-)

Mellemret:

  • Jomfruhummer bisque – æbler - butterdej (118,-)

Hovedret:

  • Havtaskehale – sauce nage – urter  (240,-)
  • Okse – kantareller – portvin (240,-)
  • Rødspætte – kartofler – persillesauce (225,-) 

Ost:

  • Danske Arla unika oste med sødt og sprødt (112,-)

Dessert:

  • Karamelliseret æble – brændte mandler – Creme Fraiche  48 % (98,-)
  • Gateau marcel – havtorn – crunch (98,-) 

Pris:

2 retter 338 kr. - 2 gl. vin 238 kr.
3 retter 418 kr. - 3 gl. vin 298 kr.
4 retter 498 kr. - 4 gl. vin 358 kr.
5 retter 578 kr. - 5 gl. vin 408 kr.
6 retter 658 kr. - 6 gl. vin 458 kr.

Bestil venligst bord på telefon 76 52 40 00.

 

Smiley Elite 150 117 Oeko Logo Guld 182 117