Job hos Henne Mølle Å Badehotel

Vi søger en kok

Vil du tilberede lækker mad til vores gæster?

Vi søger en faglært kok til teamet på Henne Mølle Å Badehotel, hvor vi er tre udlærte kokke og tre elever i køkkenet. Vi har et travlt og uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger.

Alle vores gæster skal have en god kulinarisk oplevelse. Vores gastronomiske stil er nordisk med et tvist af det franske køkken, og maden tilberedes primært af lokale, økologiske råvarer.
Vi er rigtig stolte af vores økologiske spisemærke i guld, der fortæller, at 90-100 procent af vores fødevarer og drikkevarer er økologiske.

I restauranten har vi både a la carte til 50 gæster, selskaber, kurser og feriegæster, som skal have halvpension.

Om badehotellet

Vi har 22 værelser og en restaurant med plads til 60 gæster.

Den daglige drift varetages af Annemette og Casper Rosendahl. Henne Mølle Å Badehotel er smukt placeret med direkte adgang til Vesterhavet. Badehotellet, der er tegnet af den verdensberømte danske arkitekt Poul Henningsen, er ejet af Frie Funktionærer.

Vil du vide mere

Vil du vide mere om jobbet, inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte hotelleder Casper Rosendahl på telefon 76524000 eller 42125501.

Interesseret

Skal du være vores nye kok, så send din ansøgning sammen med CV til ac@hennemoelleaa.dk. Vi inviterer løbende til samtaler, så send din ansøgning og CV snarest belejligt. Jobopslaget fjernes, når vi har fundet vores nye kollega.