Priser

Tre sæsoner

Lavsæson: Uge 03-13 og 43-47
Mellemsæson: Uge 14-25 og 34-42
Højsæson: Uge 26-33

Weekendophold

Book et pragtfuldt weekendophold ved Vesterhavet på Henne Mølle Å Badehotel fra fredag-lørdag eller lørdag-søndag.

Weekendopholdet er for dig, der vil forkæles og nyde et ophold med en, du holder af. Det er en god måde at slappe af på og komme lidt væk fra hverdagen og koble fra i hyggelige og naturskønne omgivelser. Som medlem hos Frie Funktionærer får du 30 % rabat på weekendopholdet. Læs mere og se priser på et weekendophold. 

Forlænget weekend for to

Har du brug for ekstra forkælelse, så er det forlængede weekendophold lige noget for dig. Opholdet løber over tre dage og byder på dejlig morgenmad, 3-retters menu m.m. Der er også rig mulig for at opleve Vesterhavet og klitterne omkring badehotellet. Læs mere og se priser på en forlænget weekend.

Miniferie ved Vesterhavet

Med en miniferie på Henne Mølle Å Badehotel får du hele fire dage. Opholdet byder på lækker mad og ren afslapning. Oplev bl.a. den pragtfulde udsigt til Vesterhavet fra hotellet, hvor der er rig mulighed for at tage en svømmetur. Der er også tid til at komme ud og opleve seværdigheder som fx Ravmuseet i Oksbøl, og vi tilrettelægger gerne turen for jer. Læs mere og se priser på en Miniferie.

Fem dages fantastisk miniferie

Du kan også vælge en fem dages miniferie på Henne Mølle Å Badehotel.
Miniferien er det næstlængste ophold, vi har, og der er rig mulighed for at få slappet af, nyde vores gode mad og gå på opdagelse i området. Besøg fx Musikhuset og Fiskermuseet i Esbjerg. Læs mere og se priser på en fem dages miniferie.

Ugeophold

På Henne Mølle Å Badehotel er der mulighed for at holde en hel uges ferie i de bedste omgivelser med Vesterhavet og klitterne lige udenfor døren. Du vælger selv ankomstdagen og får 7 dages ophold (6 overnatninger).

Ugeopholdet er et perfekt valg for dig, der søger ro og en hyggelig stemning i gode omgivelser. Læs mere og se priser på ugeophold.

Golfophold

Golfopholdet er for dig, der har brug for en perfekt balance mellem at slappe af i hyggelige omgivelser og spille golf. Opholdet giver dig op til 4 dage på Henne Mølle Å Badehotel, som byder på 2-retters menu hver aften og en green fee til Henne Golf.  Læs mere og se priser på et golfophold

Medlemsrabat

Henne Mølle Å Badehotel ejes af fagforeningen Frie. Medlemmer af Frie opnår derfor en særlig medlemsrabat. For at opnå medlemsrabatten, skal man selv bo på hotellet, og der kan max. bestilles et værelse pr. medlemskort og max. to ophold med medlemsrabat pr. kalenderår. Rabatten kan kun opnås ved bestilling på Henne Mølle Å's egen bookingside eller ved direkte kontakt til hotellet pr. telefon eller e-mail.

Læs mere om Frie på www.frie.dk 

Aktivitetskalender

Tjek vores aktivitetskalender under Det sker. Vi har altid spændende ophold og arrangementer på programmet.